www.advoxya-shop.com www.advoxya-records.com
News
Archiv
Releases
Bands
Press
Live
Downloads
Partners
Contact
GDPR

Buy our CDs here:
Россия, г. Волгоград,
пр-кт Ленина 15,
Razgrom Music.
контакт:
razgrommusic@gmail.com
 SNOG / THE CRYSTALLINE EFFECT / IMPACT PULSE

Posted on Thursday, July 31 @ 23:06:44 CEST

 Szűk egy hónap múlva ismét Industrial Fusion, ezúttal az Advoxya Records kíséretében három zenekarral a Kék Yukban. Katt beljebb . . .SNOG
A nyolcvanas évek végén alakult ausztrál formációt, a SNOG-ot David Thrussell mind a mai napig hihetetlen egyedi hangzásvilággal viszi.
A kezdetekben az E.B.M. és a synth-pop keveredett a Depeche Mode számaiból vett rengeteg hangmintával, majd később David Linch és a spagetti western filmek zenei hangulatát keverte az elektronikával, mely a tánctéren is megállja a helyét. Így nem véletlen a mai jellemző: ELECTRO COUNTRY, de akár az indusztriális western-nek is titulálhatjuk.
A lemezborítók és a szövegek főleg az utóbbi időben a multielenességet érzékelteti velünk elég vicces formában, mely a 2003-ban kiadott Adventures In Capitalism DVD-n teljesül ki igazán! Kihagyhatatlan!
Természetesen az erre a stílusra jellemző remixekről se feledkezzünk meg, hiszen hihetetlen mennyiségben készültek és egytől-egyig remekművek. Thrussell még a másik formációjával is, a BLACK LUNG-gal is átkevert egy-két számot.

Snog Myspace

The Crystalline Effect
A szintén ausztrál The Crystalline Effect duó saját elmondása szerint zenéjében elektro elemeket ötvöz - EBM-et és trip-hop-ot - női énekhanggal. Egy koncert összehozása elég húzós lehet számukra, hiszen a zeneszerző Pete Crane Londonban, a dalszövegekért felelős énekesnő, Elenor Rayner pedig Melbourne-ben él. Valahogy azért biztosan megoldják a dolgokat, hiszen több albumuk is megjelent, mixeket is készítenek, és Budapesten is felléptek már - akkor a Thai-földről érkezett szintissel trióra bővült a duó. Mindketten nagyon közvetlenek és barátságosak, és amellett hogy rögtön megszerették kis hazánkat, még remek zenét is alkotnak.

The Crystalline Effect MyspaceImpact Pulse

Őket senkinek nem kell bemutatni azt hiszem, a magyar electro zenekar nemrég adta ki második albumát, ami külföldi szinten olyannyira igen sikeresnek bizonyult, hogy a Zillo magazin is cikkezett róla.

2008. augusztus 19., Kedd 21:00
SNOG / THE CRYSTALLINE EFFECT / IMPACT PULSE
KÉK YUK (Bp. III., Fényes Adolf u. 28.)
Fellépők: Snog (AUS), The Crystalline Effect (AUS), Impact Pulse J's: Davina, Kraak

Belépő: 1800 HUF 

 
· More about Live


Most read story about Live:
Pulse'ing Kultiplex Printer Friendly Printer Friendly